آلومینیوم و مضرات آن در صنایع غذایی

مضرات آلومینیوم

در سال های اخیر آلومینیوم به دلیل قیمت پایین, و کاربرد های زیادی که در پخت و پز دارند و همین طور به دلیل سبک بودن آن و پخش کردن سریع و یکنواخت حرارت زیاد مورد استفاده قرار میگیرند و در بازار عرضه می شوند. آلومینیم در فرآیندهای بیوشیمیایی هیچ سیستم زنده ای وجود ندارد. آلومینیم در بدن انباشته می شود، به خصوص در مغز و استخوان ها. مسلما اگر بخواهید طولانی تر زندگی کنید و قدرت ذهنی تان را حفظ کنید، شرط احتیاط این است که در طول زندگی از این فلز دوری کنید.کنسرو ها معمولا به علت مدت زمان بالا بودن نگهداریشان طرفداران زیادی در بین مردم دارند ولی بسیاری از مردم از خطرات که از این طریق گریبان گیرشان می شود بی اطلاع هستند.

alominiyom va mozerat an-taliem-ir

در طی تحقیقاتی که انجام شده احتمال اینکه مواد سمی آلومینیوم  بر اثر حرارت و پخت وارد غذا و آب شود بسیار زیاد است در واقع این مواد بر مغز انسان ها اثر گذاشته و باقی ماندن آلومینیوم در مغز و خون باعث بیماری هایی از جمله آلزایمر, پارکینسون و پوکی استخوان می شود. پس نیاز است که مصرف کنندگان آگاهی های بیشتری از خطرات این فلز کسب کنند و با جایگزین کردن بسته های دیگر مثل شیشه و پلاستیک ..از خطرات آلومینیوم دوری کنند.

 

بیشتر بدانید..

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید