توضیحات
چکیده
آلومینیوم در سالهای اخیر با توجه به دوام، هزینه حمل و نقل کم، انعطاف پذیر بودن و قابل بازیافت بودن به طور چشمگیری رایج شده و در انواع بسته بندیها مورد استفاده قرار میگیرد. قوطی های آلومینیومی مثل قوطی نوشابه و قوطی های کنسرو در تمام فروشگاه ها در سراسر جهان یافت می شوند. مصرف کنندگان به غذاهای بسته بندی شده در قوطی های آلومینیوم اعتماد دارند ولی بسیاری از آنها از همبستگی بین آلومینیوم و بیماری هایی مانند آلزایمر، پوکی استخوان، هایپر کلسیم و سایر بیماریها نا آگاهند. تحقیقات نشان داده است که آلومینیوم بر مغز انسان ها تاثیر گذاشته و در نتیجه باقی ماندن مقدار زیادی آلومینیوم در بدن و به تبع آن در خون و مغز، افزایش بیماری هایی مثل آلزایمر، پارکینسون و پوکی استخوان را در بر خواهد داشت. مصرف کنندگان نیاز به آگاهی بیشتری در مورد خطرات استفاده از فلز آلومینیوم و همچنین جایگزین کردن بسته بندیهای دیگر مثل شیشه، پلاستیک و… دارند. سلامت مصرف کننده میبایست در اولویت قرار گیرد همچنین تحقیقات باید به اجرای هر چه سریعتر برای تضمین سلامت مصرف کننده کمک کند.
مقدمه
غذاهای کنسرو شده به علت مدت زمان نگهداری بالا محبوبیت زیادی پیدا کرده اند ولی بسیاری از مردم از خطراتی که سلامتشان را هنگام استفاده از بسته بندیهای آلومینیومی تهدید می کند ناآگاهند (Habian, 2011). بسته بندی های آلومینیمی از مواد شیمیایی زیادی تشکیل شده که اثبات شده باعث بیماری های خطرناک می شوند. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی بدن انسان تنها می تواند میزان کمی آلومینیوم دفع کند و این در حالی است که بنا به دلایل مختلف بدن ما بسیار بیشتر از حد میزانی که می تواند تحمل کند آلومینیوم جذب می کند و تجمع آن در بدن باعث بیماری های متعددی می شود ( Bassioni et al., 2012). اما به دلیل مقرون به صرفه بودن و استحکام بسته بندی های آلومینیومی به نظر می رسد که از مضرات آن برای سلامتی چشم پوشی شده است. بنابراین لازم و ضروری است که راجع به مشکلاتی که در استفاده از آلومینیوم در دراز مدت پدید می آید و عوامل تاثیر گذار بر انتقال آلومینیوم از فویل و بسته بندیها به مواد غذایی به طور عمومی اطلاع رسانی شود زیرا مصرف کنندگان از خطرات استفاده از ظروف آلومینیومی کاملا نا آگاهند ( Verissimo et al., 2006).
ABSTRACT
Aluminum has been widely used in many packaging systems in recent years due to its durability, low transportation costs, flexibility and recyclability. Aluminum cans, such as cans of cans and cans, are found at all stores around the world. Consumers trust in foods packed in aluminum cans, but many are unaware of the correlation between aluminum and diseases such as Alzheimer’s, osteoporosis, hypercalcium and other diseases. Research has shown that aluminum affects the human brain, resulting in the presence of large amounts of aluminum in the body, and consequently in the blood and brain, which will increase the incidence of diseases such as Alzheimer’s, Parkinson’s, and osteoporosis. Consumers need to be more aware of the dangers of using aluminum metal as well as replacing other packaging, such as glass, plastic, etc. Consumer health should be prioritized and research should be implemented as soon as possible to ensure consumer health.
INTRODUCTION
Canned foods have become popular due to their high maintenance time, but many people are unaware of the dangers that threaten their health when using aluminum packaging (Habian, 2011). Aluminum packaging is made up of many chemicals that are proven to be dangerous to the environment. According to the World Health Organization, the human body can only excrete a small amount of aluminum, while for various reasons, our body is absorbed by aluminum much more than it can tolerate, and its accumulation in the body causes several diseases (Bassioni et al., 2012). But because of the cost-effectiveness and strength of the aluminum packaging, it seems that its health risks have been neglected. It is therefore necessary and necessary to publicly alert about the problems arising in the long-term use of aluminum and the factors affecting the transfer of aluminum from foil and packaging to consumers because consumers are in danger of using aluminum containers Completely uninformed (Verissimo et al., 2006).
Year: 2018
Publisher : Third Annual Iranian Agricultural Research Conference
By : Fatemeh Rezaei, Mehrnaz Esmaeilpour
File Information: persian Language/ 4 Page / size: 476 KB
سال :1397
ناشر : سومین کنفرانس سالانه تحقیقات کشاورزی ایران
کاری از : فاطمه رضایی ، مهرناز اسماعیل پور
اطلاعات فایل : زبان فارسی / 4 صفحه / حجم : KB 476
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.