سبد خرید

۱۰اشتباه مهلک در مصاحبه های استخدامی

تومان

موجودی: در انبار

پرسش این است؛ چه‌مقدار از آن چیزی که شما «می‌گویید» از طریق زبان بدن و لحن صدای شما تفسیر می‌شود؟ خب، اگر به گفته‌های آلبرت محرابیان اعتقاد داشته باشیم، تقریبن همه‌ی آن!  پروفسور آلبرت محرابیان عنوان کرده است که تنها ۷٪ پیام از طریق کلمه‌ها منتقل می‌شوند. ۹۳٪ درصد باقی بین لحن صدا (۳۸٪)  و زبان بدن (۵۵٪)  تقسیم می‌شود.

تعداد:
مقایسه

چکیده

پرسش این است؛ چه‌مقدار از آن چیزی که شما «می‌گویید» از طریق زبان بدن و لحن صدای شما تفسیر می‌شود؟ خب، اگر به گفته‌های آلبرت محرابیان اعتقاد داشته باشیم، تقریبن همه‌ی آن!  پروفسور آلبرت محرابیان عنوان کرده است که تنها ۷٪ پیام از طریق کلمه‌ها منتقل می‌شوند. ۹۳٪ درصد باقی بین لحن صدا (۳۸٪)  و زبان بدن (۵۵٪)  تقسیم می‌شود. این موضوع طبق قانون ۷-۳۸-۵۵ محرابیان شناخته می‌شود. حالا شما ممکن است با این آمار میانه‌ی خوبی نداشته باشید، کما این‌ که ممکن است در تمامی شرایط صدق نکند. اما با این حال، هم‌چنان صحیح است که لحن صدا و زبان بدن می‌توانند به احساس‌های اصلی ما خیانت کنند. و در یک مصاحبه شغلی، بسیار مهم است که  کنترل زبان بدن را تا جای ممکن است داشته باشیم. زیرا در حالی که همه‌ی آن‌چیزی که شما می‌گویید درست و راست است، اما زبان بدن شما می‌تواند داستان کاملن متفاوتی  را به مصاحبه‌کننده بیان کند. در اینجا ۱۰ اشتباه زبان بدن را که لازم است از آن‌ها اجتناب شود با شما باز می‌گوییم. قبل از مصاحبه بعدی کاری این موارد را به ذهن بسپارید تا وقتی بر صندلی داغ می‌نشینید بر آن‌ها مسلط باشید:1- در برخورد اول شخصیت ضعیفی از خود نشان ندهید
گفته می‌شود که کارفرمایان می‌توانند در عرض ۳۰ ثانیه تشخیص بدهند که آیا شما فرد مناسب برای‌شان هستید یا خیر؟ پس این تمامن زبان بدن است که صحبت می‌کند. به خود اطمینان داشته باشید، اما مغرور نباشید. با لبخند قدم بزنید و با لباس‌های‌تان بازی نکنید. موقع دست دادن،  دست طرف‌تان را محکم بفشارید.  محکم، البته به معنای دست‌دادن در محیط کار، نه آنچنان که با رفقای نزدیک خود کَل می‌کنید. به‌همین‌ترتیب دست دادن شل و ول حس بسیار بدی را در مخاطب شما ایجاد می‌کند. اگر کف دست‌های‌تان عرق می‌کند، قبل از ورود به اتاق آن را خشک کنید.

 

 

ABSTRACT

The question is: how much of what you say is interpreted through the body language and tone of your voice? Well, if we believe Albert the allegations, almost all of it! Professor Albert Mehrabian has said that only 7% of the message is transmitted through the word. The remaining 93% is divided between sound tone (38%) and body language (55%). This is known in accordance with Law 7-38-55 Abraham. Now you may not have a good mediocre score, aside from the fact that it may not apply to all conditions. However, it is still true that tone of voice and body language can betray our original feelings. And in a job interview, it’s very important to have control of the body language as much as possible. Because while all that you say is right and true, your body language can tell a different story to the interviewer. Here are 10 mistakes in the body language that is required to be avoided with you. Before the next interview, keep the following in mind when you sit down on the hot seat: 1. Do not show a weak person in the first encounter .Employers are said to be able to detect within 30 seconds whether you are the right person for them. So this is the whole body language that speaks. Be sure to be proud of yourself, but do not be proud. Walk with a smile and do not play with your clothes. Hold your hands firmly in the moment. Tight, of course, means hanging out in the workplace, not just as you are with your closest comrades. Similarly, flaccid handwriting creates a very bad feeling in your audience. If your palms sweat, dry it before entering the room.

Year: 2011

Source : www.Bartarinha.ir

File Information: persian Language/ 15 Page / size: 674 KB

Only site members can download free of charge after registering and adding to the cart

Download tutorial

سال : 1390

منبع: www.Bartarinha.ir

اطلاعات فایل : زبان فارسی / 15 صفحه / حجم : KB 674

فقط اعضای سایت پس از ثبت نام و اضافه کردن به سبد خرید می توانند دانلود رایگان کنند.خوشحال می شویم به ما پبیوندید

آموزش دانلود

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “۱۰اشتباه مهلک در مصاحبه های استخدامی”
درحال بارگذاری ...