kifiyat abhaye zirzamini-taliem-ir

بررسی کیفیت آب های زیرزمینی

امروزه کیفیت آب یکی از عوامل مهمی است که باید هنگام ارزیابی توسعۀ مناسب یک منطقه، بررسی شود. آب های زیرزمینی از منابع ارزشمند تهیه آب برای شرب، کشاورزی و صنعت می باشد. یکی از عوامل آلاینده در آب های زیرزمینی بالا بودن غلظت املاح در آب است که در این سال ها به دلیل عواملی چون افزایش جمعیت، افزایش تولید فاضلاب ها و کم شدن سطح آب های زیر زمینی رو به افزایش است. در این صورت نیاز است که غلظت املاح در آب های آشامیدنی کنترل شود چون زیاد بودن آن خطرناک است و سلامت انسان را به خطر می اندازد.

در واقع می توان گفت حفظ و کنترل کیفی آب آشامیدنی برای حفظ بهداشت عمومی و حفظ سلامت مصرف کنندگان است. به طور مثال منابع آبی زیرزمینی در آبخوان‌ های استان بوشهر به شدت تحت تأثیر عواملی نظیر 1) نزدیکی به دریا 2) شوری بالا 3) قرارگیری بر روی منابع عظیم نفت و گاز و همچنین پساب کشاورزی قرار دارند بنابراین ارزیابی وضعیت کیفی آب امری ضروری به نظر می‌رسد. در کل می توان گفت زمانی که کیفیت آب زیرزمینی مناسب باشد و با کمیت کافی باشد 1) احتمال شفاف بودن 2) بی رنگ بودن و کیفیت بهتر باکتریایی این آب بیشتر از آب دیگر منابع است.

بیشتر بدانید..

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید